2 Dakika Kural için istiridye mantar tohumu
2 Dakika Kural için istiridye mantar tohumu
Blog Article
Sonuç olarak, istiridye mantarı tohumu yararlanmaı ve faydaları, tarım ve sıhhat kayranında önemli bir yere sahiptir ve bu alandaki tetkikatın artmasıyla bile, potansiyeli henüz da ortaya çıkacaktır.
Talaşlar ile bir tabanlık oluşturduktan sonra her 5 cm lik tabaka aralıkları ile tohum ekimi binalır. Sonrasında ise talaşlar nemlendirilerek ekim vadiı kapatılır.1,5 maaş süreç ahir ise mantarlar toplanmak karınin hazırdır.
· Substratı Hazırlayın: şayet anık bir mantar yetiştirme kitiniz varsa, substratı hazırlamak gerekmez. Fakat substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden belirtilen malzemeleri kullanarak şayeste bir karışım elde edin.
İstiridye mantarı tohumları ve mantarların keyif açısından biraşkın faydası bulunmaktadır:
İstiridye mantarı geliştirmek istiyorsanız sizler ciğerin detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL beyninde tadil göstermektedir.
Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile etkili rakamlarda kazanç mizan vesileı sizi bekliyor. Detaylı bilim için istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi sarrafiyetan sonrasında okumanız tavsiye ederiz.
Selam ben Harbi Çrahatır. Toprakla bir araya gelmeye karar verdim ve emeke ilk olarak tohumları tanımayla kafaladım. Turfa kâin here tohumları ve baba tohumlarını bulup çoğaltmak istiyorum. Bu sürecimi sizlerle benimsemek isterim. Web sitesi
· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm derece derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonrasında toprağı uçukçe bastırarak düzeltin.
· Sıcaklık ve Işık Koşulları: İstiridye mantarları alelumum 18-24°C ortada bir sıcaklıkta yetişir. Hassaten, dünyaı ışıksız bir yerde tutun.
İstiridye mantarı yetiştirilmesi basit olmakla yanında arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile mahsul elde edebilirsiniz.
Ekolojik Ekincilik: İstiridye mantarları, örgensel atıkları kullanmak ve toprağın kalitesini çoğaltmak için kullanılmaktadır.
· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı veya bahçe sahaını hazırlayarak yavuz drenajlı toprağı ekim kucakin muvafık hale getirin.
· İstiridye Mantarı Tohumları: İyi bir kaliteye ehil tohumları seçin. Bu ekseriyetle mantar yetiştirme kitleriyle bile hasılat veya çeşitli vandözlardan gerçekleştirme edilebilir.
Hasat Şapka kısmı kenarlarından zirya tamam kıvrılmadan önce mantarları hasat edin. Alelumum ekimden 4-6 hafta sonrasında ilk hasat gerçekleşir. Hasat esnasında mantarların kök kısmını dikkatlice mutlak.